Kapcsolódó anyagok
Feltöltés alatt...
Hírlevél feliratkozás:
Név*:
E-mail*:

Tanfolyam megtekintése látogatóként

 

Kezdő-, középhaladó-, haladó szintű tanfolyamok megtekintése


Kedves látogatónk!

2010. októberétől kezdődően már párhuzamosan futnak kezdő-, középhaladó-, illetve haladó szintű tanfolyamaink. A kurzusok időtartama 2-3 hónap, így kezdő kurzusainkat is 3-4 havonta indítjuk.

A  különböző szintek anyagai egymásra épülnek, így a 8 alkalmas kurzusok elvégzése csak egymást követően lehetséges. Azon diákoknak, akik Japánban tanulmányokat folytattak, s ottani teatanáruk közbenjárásával már megszerezték az Urasenke nagymester bármely szintű engedélyét, lehetőséget biztosítunk tanulmányaik következő szinten történő folytatására.

Szeretnénk továbbá az órák hangulatába bepillantási lehetőséget biztosítani mindazok számára, akik fontolgatják a teaművészet tanulásának megkezdését. Minden érdeklődőt szeretettel várunk egy alkalommal valamely óra, gyakorlat megtekintésére, valamint egy csésze tea elfogyasztására. Látogatóként az órán való részvétel feltétele az előzetes időpont egyeztetés (info@urasenke.hu címen), valamint az 1.500 Ft-os részvételi díj helyszínen történő megfizetése.

A tanfolyamról, a jelentkezés módjáról, az árakról, illetve a fizetési feltételekről itt olvashat.

A kezdő kurzusok megkezdése előtt minden alkalommal szervezünk teaművészeti bemutatóval valamint teakóstolóval egybekötött bevezető, ismertető előadást, melyek időpontjáról itt a weboldalon tájékozódhat. A kurzusok kezdésének időpontjait is itt a weboldalon tesszük közzé.

Amennyiben kérdése van, forduljon Hozzánk bizalommal!

........

Járja velünk együtt a tea útját!

vissza a főoldalra

Kalendárium
Feltöltés alatt...
Hírek
Tanfolyam megtekintése látogatóként
  Kezdő-, középhaladó-, haladó szintű tanfolyamok megte...
Művészeti vezetők, Urasenke ösztöndíjasok
Művészeti vezetők, oktatók név: Palotás Gáb...
Urasenke Hungary - Urasenke Teaművészet | Telefon: +36-20-365-8676 | E-mail: info@urasenke.hu
KontorNET Website Management by KontorNET.