Kapcsolódó anyagok
Feltöltés alatt...
Hírlevél feliratkozás:
Név*:
E-mail*:

2. Nyelvparádé

Nyelvparádé 2007.

A nyelvtanulási lehetőségek kiállítása

Budapest 2007. szeptember 7-8-9.

WestEnd City Center, Millennium Tetőterasz


A RendezvényParádé Kft. a Tudomány Nyelviskolával közösen - 2007. szeptember 7-8-9-én nyolcadik alkalommal rendezte meg a nyelvtanulási lehetőségek kiállítását, a Nyelvparádét.

A rendezvény célja volt, hogy a tanulni vágyókkal megismertesse a nyelvtanulási lehetőségek sokszínű palettáját, s az érdeklődőket megalapozott információhoz juttassa a nyelviskolák, a külföldi nyelvtanfolyamok, a nyelvkönyvek vagy épp a különböző típusú nyelvvizsgák terén. Az esemény több mint 90 kiállítóval várta látogatóit. A kiállítók között szerepeltek többek között magyar és külföldi nyelviskolák, nyelvi utaztató cégek, nyelvi és kulturális intézetek, távoktató cégek, nyelvvizsgaközpontok, könyvkiadók és más oktatási segédeszközök forgalmazói. A parádé történetének első hivatalos vendégországa Ausztrália volt.

Az oktatási lehetőségek bemutatásán túl a kulturális és turisztikai érdekességek ismertetése is a rendezvény céljai között szerepelt. Az óránként kezdődő szakmai előadások mellett így a színpadon számos program várta a látogatókat, úgymint japán írásrendszer bemutatása, kimonó-, japán teaművészeti bemutató, teakóstoló, norvég, török, izlandi népzenei előadások, didjeridoo koncert.


Kapcsolódó cikkek:

http://www.nyelvparade.hu/

http://nol.hu/cikk/462296/

http://nol.hu/cikk/463093/

http://www.fisz.hu/ujfisz/index.php?lap=hirek/hir&new_id=3039

Kalendárium
Feltöltés alatt...
Hírek
Tanfolyam megtekintése látogatóként
  Kezdő-, középhaladó-, haladó szintű tanfolyamok megte...
Művészeti vezetők, Urasenke ösztöndíjasok
Művészeti vezetők, oktatók név: Palotás Gáb...
Urasenke Hungary - Urasenke Teaművészet | Telefon: +36-20-365-8676 | E-mail: info@urasenke.hu
KontorNET Website Management by KontorNET.