Kapcsolódó anyagok
Feltöltés alatt...
Hírlevél feliratkozás:
Név*:
E-mail*:

10. Páholy Party

Páholy partyt rendeztek a Miskolci Nemzeti Színházban

2008. április 26.


Japán esttel ünnepelte a Pillangókisasszony előadását a Miskolci Páholy.  Az eseményen a távol-keleti kultúra hazánkban is ismert elemei színesítették az előadást követő páholy parti programját a Miskolci Nemzeti Színházban.

Az est vendégei számos látványos bemutatót tekinthettek meg, többek között Pál Sándorné bonsai kiállítását, Palotás Gábor teaszertartását, Szabó Károly iaido (kard) bemutatóját, a Kiyo-Kito Taiko japándob-együttes koncertjét. Váradi Katalin, a Miskolci Nemzeti zeneigazgatója Japánban szerzett operett élményeiről számolt be a vendégeknek. A „Japán, ahogy mi láttuk" című tárlaton a miskolci társulat japán vendégszerepléseiről készült fotókat láthatta a közönség, amelyeket Székely Balázs, a színház zenekari tagja készített.

A kulturális bemutatókon kívül a vendégek jellegzetes japán ételeket is fogyaszthattak. Az est díszvendége Kubota Toyokazu, a Japán Nagykövetség tanácsosa volt.

Kapcsolódó cikkek:

http://www.boon.hu/hirek/Bulvar-theatre/cikk/paholy-partyt-rendeztek-a-miskolci-nemzeti-szinhazban/cn/news-20080428-08393103

Kalendárium
Feltöltés alatt...
Hírek
Tanfolyam megtekintése látogatóként
  Kezdő-, középhaladó-, haladó szintű tanfolyamok megte...
Művészeti vezetők, Urasenke ösztöndíjasok
Művészeti vezetők, oktatók név: Palotás Gáb...
Urasenke Hungary - Urasenke Teaművészet | Telefon: +36-20-365-8676 | E-mail: info@urasenke.hu
KontorNET Website Management by KontorNET.